Over ons

A.S. Watson is het wereldbedrijf achter onder andere Kruidvat, Trekpleister en ICI PARIS XL, en daarmee marktleider in Health & Beauty. Achter dat succes zit een enorme logistieke operatie, die alleen maar succesvol kan zijn met behulp van onze medewerkers. Ruim 1400 gepassioneerde mensen die iedere dag een stapje extra zetten om de verwachting van de klant te overtreffen.

Vanuit ons ultramoderne distributiecentrum in Heteren bevoorraden we alle Kruidvat en Trekpleisterwinkels in Nederland, België en Frankrijk. En vanuit ons gloednieuwe eFulfilment Center in Ede leveren we alle bestellingen uit die via de webwinkels binnenkomen. Onze processen, automatisering en mechanisering zijn modern en we werken met state-of-the-art machines. We zijn pragmatisch en werken graag met bewezen oplossingen. Tegelijkertijd zoeken we samen met alle afdelingen continu naar optimalisatie in de keten.

Dat moet ook wel, want met ruim 17.000 artikelen, waarvan er wekelijks een paar duizend in de aanbieding zijn, verandert het assortiment razendsnel. De retailwereld is bovendien altijd in beweging en we groeien hard. Dat alles bijbenen kan alleen als iedereen in de keten samenwerkt in openheid, vertrouwen en respect voor elkaar. Wat ons kenmerkt? Hoe druk het ook is, wat er ook gebeurt, samen gaan we er voor. Dag en nacht maken we het onmogelijke mogelijk.

Snelheid en ondernemerschap, vrijheid en verantwoordelijkheid gaan bij ons hand in hand. Als we een kans zien, dan grijpen we deze zo snel mogelijk. Daarbij houden we rekening met de wereld om ons heen. Zo recyclen we al het verpakkingsafval dat retour komt uit de winkels; al gauw 300.000 karton en 30.000 kilo plastic per week.

Als medewerker krijg je bij ons bovendien veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je werkzaamheden in te vullen, kansen te pakken en je talent te benutten. En als jij met ons mee wilt groeien, kan dat. Zo stroomden in 2017 ruim 200 uitzendkrachten binnen logistiek door naar een vaste baan binnen onze logistieke organisatie.

Maak kennis met onze wereld

Neem gerust contact met ons op