Techniek

On–mis-baar. Dat ben je als servicemonteur, onderhoudsmonteur of installatiemonteur bij A.S. Watson. Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor alles wat aan techniek in, om en aan de gebouwen in Heteren zit. Van printers tot dockdeuren, van hydraulische persen tot mechanische software, jij bent het eerste aanspreekpunt bij problemen.

Met technische installaties van 8.000 tot 18.000m2 met talloze sensoren, elektromotoren, kettingbanen, rollersystemen, pompen, zuigers en kranen sta je heel af en toe stil, maar ben je meestal aan het rennen, sleutelen en klauteren. Het ene moment maak je een quick fix, zodat er geen 200 man stilstaan, het andere moment denk je een meer duurzame oplossing uit.

Geen storing is hetzelfde, geen dag is hetzelfde. Wat echter nooit verandert, is dat jij eigenaar bent van het probleem. Degene die niet naar huis gaat voor het problemen verholpen is, maar ook de held die voor een oplossing zorgt. En gelukkig doe je dat niet alleen, maar als onderdeel van een hecht team. Iedereen helpt elkaar om de dagelijkse hectiek het hoofd te bieden met een flinke dosis humor!

Vacatures bekijken

Maak kennis met onze wereld

Neem gerust contact met ons op