Ontwikkeling & Innovatie

Supply Chain Development is het analytische en innovatieve brein achter de doorontwikkeling van onze logistieke operatie. In verschillende grote en kleine projectgroepen realiseren we innovaties op bestaande processen. Daarbij zoeken we altijd de balans tussen korte termijnoplossingen en structurele oplossingen die een grotere impact op de keten hebben.

Zo doen we ‘make-or-buy’-onderzoeken om te kijken hoe we het beste over kunnen stappen op bijvoorbeeld een nieuw softwaresysteem. We bereiden ons voor op de toekomst door een strategisch beeld te schetsen van onze logistieke infrastructuur over 10 jaar. We pakken de supply chain voor de pilotwinkels in nieuwe landen op. En nog veel meer.

We zitten dicht bij het vuur en worden bij uiteenlopende vraagstukken in een vroeg stadium betrokken. Spannend, uitdagend, afwisselend! Aan ons de uitdaging om de juiste keuzes te maken, passend bij de strategische richting van de organisatie, maar ook goed te luisteren naar de wensen van de operatie. We werken dan ook niet vanuit een ivoren toren, maar slaan dagelijks een brug naar de operatie.

Dat alles doen we in een hele open en collegiale sfeer. En met veel vrijheid, veel eigen verantwoordelijkheid en een hoge betrokkenheid. Wil je dagelijks processen ontwikkelen en verbeteren, dan moet je immers ook jezelf continu verder ontwikkelen en verbeteren. Daar is bij ons dan ook alle ruimte en aandacht voor!

Vacatures bekijken

Maak kennis met onze wereld

Neem gerust contact met ons op