Management

Als manager bij A.S. Watson haal jij iedere dag het beste in jouw mensen naar boven. Dit doe je door mensgericht en authentiek leiderschap te laten zien. Door mensen individueel en als groep te coachen, motiveren en begeleiden. Daarbij heb je te maken met een diversiteit aan fulltimers, parttime medewerkers en uitzendkrachten, die ieder hun eigen talenten en gebruiksaanwijzing hebben. Aan jou de interessante uitdaging om hier jouw aanpak op af te stemmen en een solide team te smeden waarop je kunt bouwen!

Daarnaast faciliteer jij jouw teamleden en zorg je er op allerlei vlakken voor dat zij hun werk goed kunnen doen. Bijvoorbeeld door de juiste personeelsbezetting en -planning. En door processen te optimaliseren en logistieke puzzels snel en pragmatisch op te lossen.

Daarbij krijg je van ons een grote vrijheid en verantwoordelijkheid om zaken met jouw team of met collega’s op te lossen. Jullie werken samen hard om de doelstellingen te halen. En het is dan ook jullie verdienste als het resultaat behaald wordt!

 

Vacatures bekijken

Maak kennis met onze wereld

Neem gerust contact met ons op