Logistiek medewerker

Of je nu fulltime of parttime beschikbaar bent of juist op zoek bent naar een bijbaan in het weekend; bij A.S. Watson kan jij aan de slag! Heb jij een hef- of reachtruckcertificaat óf wil je deze op korte termijn behalen dan zijn er bij A.S. Watson talloze opleiding- en doorgroeimogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en urengarantie en een vast contract behoren tot de mogelijkheden. Grijp jij deze kans?

Maak kennis met jouw toekomstige collega’s en bekijk met eigen ogen hoe jouw werkplek eruitziet en welke afdelingen er zijn. We hebben hieronder een virtuele kennismaking voor je beschikbaar. Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door onderstaande stappen te doorlopen.

Binnen drie stappen aan de slag

Voor het werven en selecteren van nieuwe medewerkers werkt A.S. Watson samen met de strategische partners Olympia en Start People. De eerste periode werk je via  Olympia of Start People bij A.S. Watson. Als het werk naar ieders tevredenheid gaat, is het mogelijk om vaste uren en een vast contract te krijgen. Indien je gewoon flexibel inzetbaar wilt blijven is dit uiteraard ook mogelijk.

Stap 1: Neem contact op

De eerste stap naar jouw nieuwe baan zet je door contact op te nemen met  Olympia of Start People. Klik hiervoor op één van de buttons hiernaast. De procedure is voor iedereen hetzelfde. Tijdens een eerste telefoongesprek nemen we jouw beschikbaarheid en wensen door en kijken we of dit past bij wat we jou kunnen bieden.

Stap 2: Intakegesprek en rondleiding

Tijdens het intakegesprek maak je een tweetal testen en krijg je meer informatie. Vervolgens krijg je een rondleiding en laten we je de verschillende afdelingen binnen het distributiecentrum zien. Zo krijgen wij een goed beeld van jou en jij een goed beeld van de werkzaamheden bij A.S. Watson.

Stap 3: Aan de slag!

Als je deze stappen succesvol doorlopen hebt, kun je jouw contract tekenen en op korte termijn aan de slag!

Olympia Uitzendbureau
T: +31 (0)26 351 41 10
E: aswatson@olympia.nl

Start People Uitzendbureau
T: +31 (0)26 750 48 80
E: 1830@startpeople.nl

Olympia Start People

Maak kennis met onze wereld

Neem gerust contact met ons op