Faq | Topbaan in de logistiek

Faq

Waar vind ik vacatures?

Op onze vacature pagina natuurlijk. Hier kun je terecht voor alle actuele vacatures op binnen Supply Chain. Is er op dit moment geen passende functie beschikbaar? Meld je dan aan voor een Job alert op www.werkenbijaswatson.nl. Hier vind je ook al onze vacatures op ons hoofdkantoor in Renswoude en op ons kantoor in Belgie. Zodra we een vacature hebben die valt binnen jouw zoekcriteria, dan ontvang je een e-mail met de betreffende vacature. Heb je interesse in een (bij)baan in één van onze winkels? Kijk dan op de Werken bij website van Kruidvat, Trekpleister, ICI Paris XL of Pour Vous of loop het filiaal bij jou in de buurt binnen voor meer informatie. 

Bekijk antwoord

Hoe weet ik of ik nog kan reageren op een vacature?

Zodra een vacature ingevuld is, wordt deze direct van de site verwijderd. Je kunt er dus van uit gaan dat de vacatures op onze site actueel zijn. Zolang de vacature op de site staat, kun je dus solliciteren.

Bekijk antwoord

Met wie kan ik contact opnemen over een specifieke vacature?

Wij proberen uiteraard zo volledig mogelijk te zijn in onze vacatureteksten. Heb je toch nog een vraag over de inhoud van een functie? Neem dan contact op met de contactpersoon die vermeld staat onder de vacature. Salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en dergelijke worden pas besproken in het afrondende gesprek van de sollicitatieprocedure. 

Bekijk antwoord

Hoe lang duurt het het voordat ik een reactie krijg op mijn sollicitatie?

Wij doen onze uiterste best om je binnen 3 weken een reactie te geven op je sollicitatie, per mail of telefonisch. Heel soms duurt de sollicitatieprocedure voor een bepaalde functie wat langer, maar dit zullen we dan per mail laten weten. Onder elke vacature vind je meer informatie over de sollicitatieprocedure.

Bekijk antwoord

Hoe weet ik of mijn sollicitatie goed ontvangen is?

Nadat we jouw sollicitatie via onze site hebben ontvangen, ontvang je een ontvangstbevestiging per mail. Jouw sollicitatie is dan goed ontvangen.

Bekijk antwoord

Geen antwoord kunnen vinden op jouw vraag?

Stel je vraag dan middels het contactformulier. Dit contactformulier is bestemd voor vragen over sollicitaties en vacatures. Ben je klant en heb je een andere vraag dan over vacatures en sollicitaties? Neem dan contact op met de klantenservice van Kruidvat. Ben je leverancier en wil je een product aanbieden? Schrijf je dan in voor de A.S. Watson Ideeëndag. Heb je een andere vraag, neem dan contact op met het algemene telefoonnummer van ons hoofdkantoor: 0318 - 579111.

Bekijk antwoord

Maak kennis met onze wereld

Neem gerust contact met ons op